20 April en 22 April
Gratis entree
van 10:00 uur tot 17:00 uur
Rijksstraatweg 63 in Noardburgum

TÚN & Inspiratiedagen

Steenhandel Boonstra, Hoveniersbedrijf Sake van der Wal, Tuinadviesbureau en Hoveniersbedrijf Michel van Kammen en Alkema Hoveniers hebben de handen ineengeslagen om een alternatief te bieden voor de Huis & Tuin beurs die dit jaar niet door gaat: de TÚN & Inspiratiedagen. De TÚN & Inspiratiedagen worden gehouden rondom de paasdagen op het terrein van Steenhandel Boonstra , Rijksstraatweg 63  in Noardburgum.

Op het terrein van Steenhandel Boonstra is een aantal showtuinen van verschillende hoveniersbedrijven (o.a. Hoveniersbedrijf Sake van der Wal, Tuinadviesbureau en Hoveniersbedrijf Michel van Kammen en Alkema Hoveniers) te zien, die speciaal voor de TÚN & Inspiratiedagen worden aangelegd. De hoveniersbedrijven geven een voorproefje van de tuintrends voor het komende seizoen. Bezoekers krijgen informatie over tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Op de TÚN & Inspiratiedagen zijn ook andere bedrijven met tuin relateerde producten aanwezig waaronder tuinmeubelen, tuinhout, tuinmachines, verlichting, planten en bloembollen.
Tijdens de TÚN & Inspiratiedagen stelt een aantal hoveniers hun bedrijven open. Op deze open dagen kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan de bedrijven om nog meer inspiratie op te doen.

De entree is gratis!

© 2024 Tún en inspiratie | Website Friks Web & Marketing | Sitemap | Disclaimer
TitelX

content