20 April en 22 April
Gratis entree
van 10:00 uur tot 17:00 uur
Rijksstraatweg 63 in Noardburgum

Buiten de Lijnen denken

Nina Abbing Tuinen zorgt voor een complete beleving van de tuin. Een tuin wordt steeds meer een verlengde van de woonkamer. Zomers de deuren open en dan loungen of tafelen in de buitenlucht. Toch is de aankleding van de buitenruimte anders dan een huiskamer.

Buiten hebben we te maken met levende producten. Wanden en plafonds zijn niet aanwezig. Dit maakt een ontwerp van de buitenruimte een uitdaging. Door met de klant aan tafel te tekenen ontstaat een tuin die goed past bij zowel het huis als de gebruiker van de tuin.

Buitenruimte invullen met persoonlijke ‘touch’

Ook grotere projecten worden met een persoonlijke touch ingevuld. Een bedrijfstuin moet bij het pand passen maar zeker ook bij de gebruiker. Door middel van workshops wordt men bewust gemaakt van de buitenruimte. Gezamenlijk gaan we op zoek naar cultuurhistorie, zichtlijnen, concept en visie en werken we naar een Masterplan.

Naast tuinen heb ik een grote affiniteit met het landschap. Indien mogelijk worden de kwaliteiten van het landschap zoveel mogelijk betrokken bij het ontwerp.

Fruitbomen

Als vrijwilliger bij Stichting de Fruithof in Frederiksoord heb ik praktijkles fruitboom snoeien gegeven. ‘Een fruitboom groeit niet naar zijn volwassenheid maar snoei je naar zijn volwassenheid’. Dus ook voor vragen over fruit kunt u bij Nina Abbing Tuinen terecht.

Maak kennis met Nina Abbing Tuinen

Kom langs op de Tún & Inspiratiedagen waar samen met Hoveniersbedrijf Sake van der Wal een showtuin inricht. Of kijk op www.ninaabbingtuinen.nl voor meer info.

Think the Unthinkable and Achieve Creative Greatness

Terug naar deelnemers

© 2024 Tún en inspiratie | Website Friks Web & Marketing | Sitemap | Disclaimer
TitelX

content