20 April en 22 April
Gratis entree
van 10:00 uur tot 17:00 uur
Rijksstraatweg 63 in Noardburgum

Linden tuinen

Op zoek naar een duurzame hovenier in Friesland met oog voor het milieu? Wij willen dat onze tuinen op een eerlijke, vakkundige maar vooral duurzame wijze worden gerealiseerd. Zo zorgen wij er voor dat het vrijkomende afval op de juiste wijze gesplitst, hergebruikt of afgevoerd wordt.

Dit is een manier van werken wat voor ons hoveniersbedrijf heel gewoon geworden is. Mede hierdoor zijn wij reeds tot twee maal toe uitgeroepen tot het ‘meest duurzaamste hoveniersbedrijf van Friesland’. Het hergebruik van bepaalde ‘afvalstoffen of restmaterialen’ is in deze tijd van milieuproblematiek en toenemende grondstoffenschaarste niet meer dan normaal.

Naast ons hoveniersbedrijf beschikken wij over een tuincentrum waar duurzaam opgekweekte planten van onze boomkwekerij verhandeld worden.

Verzorging van uw tuin met respect voor de natuur

Linden tuinen verzorgt uw tuin van A tot Z , met respect voor de natuur. Samen met u maken wij een creatief tuinontwerp geheel naar uw wensen en onze ervaringen. Vervolgens wordt de tuin door een vakkundige hovenier uw op professionele wijze voor u aangelegd. Ook voor een grondige, duurzame, tuinrenovatie schakelt u ons hoveniersbedrijf in.

Door onze brede achtergrond van materialen- en plantenkennis en onze jarenlange ervaringen op het gebied van duurzaamheid, kunnen wij u goed adviseren over toe te passen verantwoorde materialen en beplanting en hoe restmaterialen opnieuw toe te passen. Indien gewenst kunnen wij jaarrond of éénmalig op groene wijze het tuinonderhoud voor u verzorgen, zodat u kunt blijven genieten van uw d(uurzame)roomtuin.

Maak kennis met Linden tuinen

Kom kennis maken met ons op de Tún en Inspiratiedagen 2019 in April. Natuurlijk zijn we ook online te vinden op www.lindentuinen.nl

Terug naar deelnemers

© 2024 Tún en inspiratie | Website Friks Web & Marketing | Sitemap | Disclaimer
TitelX

content