20 April en 22 April
Gratis entree
van 10:00 uur tot 17:00 uur
Rijksstraatweg 63 in Noardburgum

Hoveniersbedrijf Vogt

Als professioneel hoveniersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin goed wordt aangelegd. Een tuin is voor ons daarom ook meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Hoveniersbedrijf Vogt is van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje: kortom een fijn plekje om je te ontspannen en ongestoord terug te trekken.

Bestrating; van tuin tot parkeerplek

Hoveniersbedrijf Vogt legt alle soorten bestratingen aan. Het bestraten van een tuin of een parkeerterrein is een groot verschil. Toch is de basis hetzelfde namelijk een bestrating moet voldoen aan de eisen voor het gebruik. Een parkeerplaats moet voldoende ruim en draagkrachtig zijn voor de betreffende voertuigen, over een tuinpad moet je zonder moeilijke omwegen kunnen lopen, ook met de afvalcontainer.

Voor terrassen zijn er heel veel mogelijkheden zoals tegels, klinkers of natuursteen. Natuurlijk is uw persoonlijke keus bepalend. Omdat er ook veel prijsverschil is, is het beschikbare budget zeer belangrijk.

Terug naar deelnemers

© 2024 Tún en inspiratie | Website Friks Web & Marketing | Sitemap | Disclaimer
TitelX

content